македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: L.Pšenka
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Средба на амбасадорот Н.Е. Мирослав Томан со претседателот на Пратеничката група за соработка со парламентот на Република на Чешка, Ненад Коциќ

На 3 февруару 2021 година амбасадорот Н.Е. Мирослав Томан оствари средба со претседателот на Пратеничката група за соработка со парламентот на Република на Чешка, Ненад Коциќ. На средбата претседателот изрази благодарност за поддршката на Република Чешка за Северна Македонија за евроинтегративниот процес и билателарните односи.