македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: nato.int
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Република Чешка финансиски придонесе за испорака на материјалната помош преку НАТО

Република Чешка финансиски придонесе за испорака на материјалната помош и донацијата на 60 респиратори за Република Северна Македонија преку НАТО. Повеќе информации на следниов линк:  

https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_181243.htm