македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: MVR RSM
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Средба на амбасадорот Н.Е. Мирослав Томан со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски

На 3 март 2021 година амбасадорот Мирослав Томан оствари работна средба со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

На средбата беа потврдени пријателските односи и континуираната поддршка која Република Чешка и ја дава на Република Северна Македонија.