македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: FB Radmila Sekerinska
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Средба на амбасадорот Мирослав Томан со министерката за одбрана Радмила Шеќеринска

На 22 март 2021 година, амбасадорот Мирослав Томан се состана со министерката за одбрана на Република Северна Македонија, Радмила Шекеринска.
На средбата беа потврдени пријателските односи и континуираната поддршка што Република Чешка и ја дава на Република Северна Македонија во врска со соработката во областа на одбраната.