македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Амбасадор Мирослав Томан од директорот Беким Максути ја прими плакетата на благодарност од Дирекцијата за заштита и спасување

На 28 мај 2021 година амбасадорот Мирослав Томан на свеченото доделување лично ја презема плакетата доделена од страна на директорот на Дирекција за заштита и спасување, Беким Максути како израз на благодарност до Република Чешка за нејзината брза и посветена помош на Република Северна Македонија во решавањето на кризата со Ковид-19.
 

VV + Bekim Meksuti 2

VV + Bekim Meksuti 2