македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: moepp.gov.mk
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Средба на амбасадорот Мирослав Томан со министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини

На 11 јуни 2021 амбасадорот Мирослав Томан оствари работна средба со министерот за  животна средина и просторно планирање Насер Нуредини. Фокусот на разговорот беше ставен на развојот на соработка и размена на искуства во развој на еко-туризмот особено за обележувањето на пешачки и велосипедски патеки.
 

VV + LP + NUREDINI

VV + LP + NUREDINI