македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: Vlada MK
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Амбасадорот Мирослав Томан со другите амбасадори на В4 на средба со премиерот Зоран Заев

На 22 јуни 2021 година, амбасадорот Мирослав Томан и другите амбасадори на В4 се состанаа со премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. На работниот појадок, премиерот Зоран Заев изрази благодарност до Вишеградската група за нејзината силна поддршка за европските перспективи на Западен Балкан.