македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: FB L.Nikolovski
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Амбасадорот Мирослав Томан се сретна со вицепремиерот Љупчо Николовски

На 16 август 2021 година, амбасадорот Мирослав Томан одржа работна средба со вицепремиерот на Владата на Република Северна Македонија, одговорен за борба против корупција и криминал, одржлив развој и човечки ресурси. Љупчо Николовски. На средбата се потврди продолжувањето на соработката помеѓу Република Чешка и Република Северна Македонија како и пријателската поддршка за развој и напредок на Република Северна Македонија.
 

L.Nikolovski + VV + DČ 2

L.Nikolovski + VV + DČ 2