македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: sep.gov.mk
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Амбасадорот Мирослав Томан се сретна заменикот на Претседателот на Владата за европски прашања Никола Димитров

На 13 декември 2021 амбасадорот Мирослав Томан се сретна заменикот на Претседателот на Владата за европски прашања Никола Димитров.
 

VV + Nikola Dimitrov

VV + Nikola Dimitrov

VV + Nikola Dimitrov

VV + Nikola Dimitrov