македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: sobranie.mk
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Амбасадорот Јарослав Лудва се сретна со претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери

На 3 февруари 2022 амбасадорот Јарослав Лудва се сретна со претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери.
 

VV Jaroslav Ludva + Talat Džaferi

VV Jaroslav Ludva + Talat Džaferi

VV Jaroslav Ludva + Talat Džaferi

VV Jaroslav Ludva + Talat Džaferi