македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: sobranie.mk
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Амбасадорот Јарослав Лудва се сретна со претседателот на пратеничката група за соработка со парламентот на Република на Чешка, Ненад Коциќ

На 3 февруари 2022 амбасадорот Јарослав Лудва се сретна со претседателот на Пратеничката група за соработка со парламентот на Република на Чешка, Ненад Коциќ.

VV + N. Kocikj 2

VV + N. Kocikj 2

VV J. LUDVA + N. KOCIKJ

VV J. LUDVA + N. KOCIKJ