македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: mfa.gov.mk
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Амбасадорот Јарослав Лудва се сретна со министерот за надворешни работи Бујар Османи

На 8 февруари 2022 година амбасадорот Јарослав Лудва имаше средба со министерот за надворешни работи Бујар Османи. Министерот за надворешни работи Бујар Османи и амбасадорот Јарослав Лудва се радуваат на претстојната заедничка соработка која ќе продолжи во насока на развојот на билатералните односи и промоција на европските вредности.
 

VV J. LUDVA + B.OSMANI 2

VV J. LUDVA + B.OSMANI 2

VV J. LUDVA + B.OSMANI 3

VV J. LUDVA + B.OSMANI 3