македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: mvr.gov.mk
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Амбасадорот Јарослав Лудва се сретна со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски

На 10 февруари 2022 година, амбасадорот Јарослав Лудва се сретна со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Двете страни го поздравија продолжувањето на долгорочната соработка меѓу министерствата.
 

VV Ludva + Spasovski 2

VV Ludva + Spasovski 2