македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Alumni Networking Event

Чешката национална агенција за меѓународно образование и истражување (DZS) го започнува својот прв Интернет настан за поврзување на сите меѓународни студенти кои студирале на чешките високообразовни институции.
 

Alumni Networking Event: тука