македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

INSPIRELI Awards, меѓународен натпревар за млади архитекти и дизајнери

Студентите по архитектура и дизајн и дипломците од соодветните универзитети со возраст до 30 години можат да се пријават на меѓународниот натпревар „INSPIRELI Awards 2015“.

Целта на овој проект е да се поврзат архитектите, дизајнерите и студентите од целиот свет и да им се даде можност да ја презентираат својата работа и идеи и да ги поврзат.

 

Сите информации може да се најдат во прикачената брошура или на интернет страницата: www.inspireli.com.