македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

[PLAY]boyz на фестивалот „ПАНФИЗ 2015“

Претставата на уметничкото дуо [PLAY]boyz беше наградено во Скопје со долготраен аплауз и позитивни критики од страна на експертите. Марек Зелника и Мартин Талага ја презентираа подвижната претстава „СИНовиал“ на 6.10.2015 на малата сцена на Македонската опера и балет во рамки на Осмиот меѓународен фестивал за пантомима и физички театар „ПАНФИЗ 2015“.

Галерија


PlayBoyz