македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Отворање на изложбата Замоци и дворци и споменици на УНЕСКО во Струмица

На 29.3.2016 година амбасадорот Мирослав Рамеш во Центарот за култура „Антон Панов“ во Струмица официјално ја отвори изложбата „Замоци и дворци и споменици на УНЕСКО во Република Чешка“.
Меѓу останатите гости присуствуваа и бројни членови на Советот на општина Струмица, заедно со неговиот претседател Јосиф Христов.
 

Галерија


výstava_strumice