македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

НОВ ЕКОНОМСКИ ТАЛЕНТ 2019

Меѓународен натпревар CERGE-EI за студенти и дипломирани студенти         

Дали сте напишале интересне есеј од областа на макроекономијата, микроекономијата, применетата економија или финансиите? Поднесете апликација и презентирајте ги вашите идеи!
Освојте 1.000 американски долари и добијте пристап до меѓународна мрежа на врвни економисти

Краен рок за поднесување: 31 март 2019
Пријавете се на: www.cerge-ei.cz/talent

CERGE-EI во Прага е институција која е резултат на зедничкото делување на Карловиот универзитет и Економскиот институт на чешката академија на науките кои се посветени на одлични и иновативни економски истражувања и образование од областа на економијата.