македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Јиржи Диенстбиер стипендија за новинари, 2019-2020

Радио Слободна Европа нуди стипендија за новинари за земјите од Западен Балкан. Крајниот рок за поднесување на пријавите е 2 јуни 2019.
 
 

Call for Applications (PDF, 168 KB)