македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: NA
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Чешко утринско кафе

Во рамки на традиционалните собири на утринско кафе организирани од „Macedonia Wellcome Center“ амбасадорот Н.Е. Мирослав Томан одржа кратко предавање за „Кадифената револуција“.
 

Во рамки на традиционалните собири на утринско кафе организирани од „Macedonia Wellcome Center“ амбасадорот Н.Е. Мирослав Томан одржа кратко предавање за „Кадифената револуција“. За време на настанот исто така на посетителите им беше презентирана изложбата „1989 низ очите на фотографот“ и им имаа можност да уживаат во чешките деликатеси.

Czech Morning Coffee 2

Czech Morning Coffee 2

Czech Morning Coffee 3

Czech Morning Coffee 3