македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: NA
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Изложбата насловена „1989 низ очите на фотографот“ во амбасадата на Република Чешка во Скопје

29 октомври 2019 во просториите на амбасадата на Република Чешка во Скопје беше претставена изложбата на фотографии насловена „1989 низ очите на фотографот“.

По тој повод исто така им беа доделени дипломи на младите успешни учесници на меѓународниот детски ликовен натпревар „Лидице“.

 

Výstava „1989 očima fotografů“ na Velvyslanectví České republiky ve Skopji 2

Výstava „1989 očima fotografů“ na Velvyslanectví České republiky ve Skopji 2

Výstava „1989 očima fotografů“ na Velvyslanectví České republiky ve Skopji 3

Výstava „1989 očima fotografů“ na Velvyslanectví České republiky ve Skopji 3

 

Výstava „1989 očima fotografů“ na Velvyslanectví České republiky ve Skopji 4

Výstava „1989 očima fotografů“ na Velvyslanectví České republiky ve Skopji 4