македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Во Куманово отворање на изложбата „Зад границите на кругот“ од чешката уметница Петра Јовановска

На 3 декември 2019 година амбасадорот Н.Е. Мирослав Томан свечено ја отвори изложбата „Зад границите на кругот“ од чешката уметница Петра Јовановска. Изложбата е поставена во Уметничката галерија во Куманово каде што ќе остане изложена до среда 11 декември 2019 година.
 

Výstava Petry Jovanovské

Výstava Petry Jovanovské

Výstava Petry Jovanovské

Výstava Petry Jovanovské