македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: Zharko Trajanoski
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Oтворање на изложбата на фотографии „Прага Интима“ во Скопје

На 5.2.2020 заменик амбасадорот Лубомир Пшенка ја отвори изложбата на фотографии од Прага од македонскиот фотограф Влатко Деков насловена „Прага интима“.

Zahájení výstavy fotografií „Praga Intima“ ve Skopji

Zahájení výstavy fotografií „Praga Intima“ ve Skopji