македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

СТУДИРАЊЕ ВО РЕПУБЛИКА ЧЕШКА

Приклучете се на FB страницата STUDY IN THE CZECH REPUBLIC од 13 мај 2020 година до 29 мај 2020 година и слушнете ги искуствата на странските студенти, информирајте се за студиските програми претставени од претставници од чешките институции за високо образование и дознајте повеќе за студирањето во Република Чешка.
 

ФБ страница: тука

ФБ видео: тука