македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: P.Jovanovska
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Во Скопје отворање на изложбата „Јас и круг“ од чешката уметница Петра Јовановска

На 23 јуни 2020 година во Скопје во галеријата „Остен“, се отвори изложбата „Јас и круг“ од чешката уметница Петра Јовановска.
                             
Изложбата ќе биде отворена до 29 јуни 2020 година и беше поддржана од Амбасадата на Република Чешка во Скопје.
 

Vystava P.J.

Vystava P.J.

Vystava P.J.

Vystava P.J.