македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Благодарности

Благодариме на сите за секоја позитивна реакција и честитка по повод одбележувањето на Националниот ден на Република Чешка.

Меѓу сите честитки е исто така и честитката на претседателот на Собранието на Република Северна Македонија господинот Талат Џафери со искрени желби долго и вечно, во мир, здравје и благосостојба да се слави овој значаен ден на
Република Чешка.Ви благодариме.
 

dopis T. Dzaferi (PDF, 868 KB)

 

dopis T. Dzaferi

dopis T. Dzaferi