македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: FB
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Проект кој што ги поврзува Чесите во светот

Проектот Czech.Global www.czech.global ги поврзува Чесите во светот
Целта на проектот е да се создаде мрежа на Чеси кои што живеат во странство и да им се обезбеди можност да бидат во контакт со нивната земја и со другите Чеси кои живеат надвор од Република Чешка. 

Придружете се на @czech.global и станете дел од светската чешка заедница, бидете во центарот на настаните и поврзете се со Чесите од целиот свет:  www.czech.global