македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: R. Jovanovský
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Отворање на изложба на чешки уметници под името „Временските граници не постојат“

На 9 април 2021 година во Скопје во Културниот дом ,,Кочо Рацин“ заменик амбасадорот Лубомир Пшенка ја отвори изложбата на тројцата чешки уметници: Ленка Сарова Малиска, Крел Штаинер и Петра Јовановска под името „Временските граници не постојат“
Изложбата беше поддржана од Амбасадата на Република Чешка во Скопје.
 

Zahájení výstavy českých umělců ve Skopji ,,Hranice času neexistují“

Zahájení výstavy českých umělců ve Skopji ,,Hranice času neexistují“

Zahájení výstavy českých umělců ve Skopji ,,Hranice času neexistují“

Zahájení výstavy českých umělců ve Skopji ,,Hranice času neexistují“