македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Изложба и концерт ,,Мене ништо не ми пречи“

На 30.6.2021 се реализираше концерт и изложба во изведба на Театар ПИ на кои учествуваа деца со интелектуална попреченост и деца од основните училишта на општина Ѓорче. Реализацијата на настанот беше поддржана од  Амбасадата на Република Чешка во Скопје а беше организирана од страна на ,,Театар ПИ“.
 

Divadlo PI - Dino Imeri

Divadlo PI - Dino Imeri

Divadlo PI

Divadlo PI

 

Divadlo PI

Divadlo PI

Divadlo PI

Divadlo PI

 

Divadlo PI

Divadlo PI