македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: ZÚ SKOPJE
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Лидице 2021 - доделување на наградите за Меѓународниот детски ликовен натпревар

На 21 октомври 2021 година амбасадорот Мирослав Томан ги додели дипломите на младите уметници кои ги освоија наградите на 49 -тиот Меѓународниот детски ликовен натпревар Лидице. Локалните деца освоија 1 медал и 4 почесни признанија.

Честитки за сите наградени деца и со нетрпение ги очекуваме резултатите за следната година!
 

Lidice 2021

Lidice 2021

Lidice 2021

Lidice 2021

 

Lidice 2021

Lidice 2021