македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Театарска претстава ,,Ништо не е страшно“

На 30 ноември 2021 се одигра театарска претстава ,,Ништо не е страшно“ во која настапија деца со интелектуална попреченост со професионални актери. Настанот беше поддржан од Амбасадата на Република Чешка во Скопје, а во организација на „Театар ПИ“.
 

Divadelní hra ,,Nic není strašidelné“

Divadelní hra ,,Nic není strašidelné“

Divadelní hra ,,Nic není strašidelné“

Divadelní hra ,,Nic není strašidelné“