македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Повик за учество за 50-та Меѓународна детска изложба на ликовни уметности „Лидице 2022“

50-та Меѓународна детска изложба на ликовни уметности „Лидице 2022“ на следнава тема:
„МУЗЕЈ“ повеќе информации за учество:
 

 
Следната година ќе биде 50-та година од натпреварот. Овој познат натпревар ширум светот секоја година има сериозни учесници од Северна Македонија кои добиваат награди, медали и сертификати.
 

Повеќе информации за учество:

ПОКАНА

БРОШУРА

 

LIDICE 2022

LIDICE 2022