македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Потпишување на договор за имплементација на мал локален проект - опрема на центар за грижа на деца со аутизам

Амбасадорот Мирослав Томан и претседателот на непрофитната организација "Во мојот свет", Златко Стојановски, на 12 април 2019 година потпишаа договор за спроведување на мал локален проект. Целта на проектот е во Охрид да се опреми центар за рехабилитација и едукација на деца со аутистички нарушувања на спектарот.