македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Членови на Европскиот економски и социјален комитет и претставници на Локалните акциски групи ја посетија Амбасадата

На 17 февруари 2017, Амбасадорот Мирослав Рамеш се сретна со г. Роман Хакен, член на чешката делегација во Европскиот економски и социјален комитет и член на Заедничкиот советодавен одбор ЕУ-Македонија и членовите на Локалните акциски групи „Сватојиржски лес, Краловстви – Јестжеби хори и Краловска стезка“.