македонски  english  česky 

понатамошно барање
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Програма за саеми 2020 година во Брно, Република Чешка

Доколку сте заинтересирани да учествувате на некој од меѓународните саем во Брно, Република Чешка кои се со препознатлива репутација и голема посетеност, Ви претставуваме сумирана програма на саеми за 2020 година и Ве покануваме да учствувате. Повеќе информации најдете на www.bvv.cz.
 

22. - 24. 02. 2020 / 22. - 24. 08. 2020

STYL - Меѓународен саем за мода

KABO – Меѓународен саем за обувки и кожена галантерија

 

31. 03. – 04. 04. 2020

TECHAGRO – Меѓународен саем за земјоделска технологија

SILVA REGINA – Меѓународен саем за шумарство и лов

BIOMASA – Саем на обновливи извори на енергија во земјоделството и шумарството

 

20. – 23. 04. 2020

SALIMA - Меѓународен саем за храна

SALIMA TECHNOLOGY - Меѓународен саем за технологија за храна

MBK - Меѓународен саем за мелничарство, пекарство и слаткарство

G+H – Меѓународен саем за опрема на дуќани, хотели и ресторани

EmBaxPrint – Меѓународен саем за пакување и пречатење

 

05. – 09. 20. 2020

MSV – Меѓународен саме за машинство

IMT – Меѓународен саем за машини за обработка и обликување

FOND-EX – Меѓународен саем за леење

WELDING – Меѓународен саме за технологии за заварување

PROFINTECH – Меѓународен саме на технологии за површинско третирање

PLASTEX – Меѓународен саем за пластика, гума и компоненти

 

21. – 23. 10. 2020

WOOD-TEC - Меѓународен саем за мебел и преработка на дрво.

Миа Павловска, амбасада на Република Чешка