македонски  english  česky 

понатамошно барање
na_celou_sirku
Photo: KPP FPSM
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Мал локален проект - обележувуање на патеки за пешаци и велосипедисти во околината на Скопје

Амбасадата на Република Чешка го поддржа Пилот проектот за означување на планинарски патеки спроведен од Федерацијата за планинарство на Северна Македонија.
 

Во рамките на проектот, беа обележани 10 пешачки патеки на Водно и една велосипедска патека на Скопска Црна Гора и истите беа опремени со патокази и информативни табли.

Уживајте во патеките!

 

За повеќе детали за патеки, видете: тука

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

 

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

 

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje

Small scale project - pilot marking for hiking and cycling trails aroud Skopje