english  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

CYBERTECH 2020

Ve dnech 29. - 30. 1. 2020 se v Tel Avivu  konal devatenáctý ročník mezinárodní konference a výstavy se zaměřením na kybertechnologie a kyberbezpečnost - Cybertech 2020. V Tel Avivu se sešli odborníci, politici, vládní činitelé, vědecké ústavy a firmy z oboru kybernetických technologií a bezpečnosti a dalších příbuzných oborů.

Obor kybernetických technologií a bezpečnosti patří v Izraeli beze sporu k nejrychleji rostoucím. Tomuto růstu napomáhá důsledná vládní podpora, vlastní zkušenosti z praxe a silná empirická základna. V současnosti zde působí velká řada kybernetických společností.

Akce (výstava, včetně startupového pavilonu a přednášek či kulatých stolů)  vytvořila pro české subjekty příležitost seznámit se s posledními trendy a nejnovějšími inovacemi, programy, iniciativami a řešeními mezinárodní kybernetické komunity v oblasti kybertechnologií, včetně kyberbezpečnosti, prohloubila stávající kontakty a pomohla navázat nové kontakty s vyspělými izraelskými a mezinárodními společnostmi a mladými kybernetickými firmami a startupy a zároveň se prezentovat jako vyspělý hráč na předmětném trhu s významným exportním potenciálem.

Cybertech nabídl účastníkům účast na programu odborné konference a možnost vystavovat. Efektivitu akce významně zvýšil on-line networkingový systém, který všem účastníkům umožnil zajistit si vzájemná jednání ještě před zahájením akce. Vzhledem k tomu, že Izrael patří v oboru kybertechnologií a bezpečnosti do nejužší světové špičky, úroveň konference i veletrhu byla velmi vysoká.

Autor: Tomáš Kadlec, obchodní rada, Velvyslanectví ČR v Tel Avivu