česky  english  shqip 

Advanced search

Të bësh Biznes në Republikën Çeke

Serveri i www.doingbusiness.cz është projektuar për subjektet e huaja të interesuara për t’u informuar për ndërrmarrjet Çeke ose të bëjnë tregti me to.

Serveri publikon në mënyrë të rregullt informacion të specializuar për mundësitë tregtare me Republikën Çeke në rajone dhe nw sektorë të ndryshëm industrisë, si dhe të reja. Një pjesë e rëndësishme formohet nga kontraktet e kompanve të listuara në direktorinë e eksporteve.

web page