česky  english  shqip 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Embassy of the Czech Republic
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Fëmijët Shqiptarë fitojnë Çmim në Ekspozitën Ndërkombëtare të Fëmijëve të Arteve të Bukura Lidice 2018

Adelajda Agushi dhe Ersi Pashollari, dy fëmijë shqiptarë kanë fituar çmim në Ekspozitën e 46-të Ndërkombëtare të Fëmijëve të Arteve të Bukura Lidice 2018.
 

Më 18 dhjetor 2018, Ambasadori i Republikës Çeke në Shqipëri z. Jaroslav Ludva u dorëzoi solemnisht diplomat e nderit dy fëmijëve shqiptarë që morën pjesë në ekspozitën ndërkombëtare Lidice 2018.

Fëmijët e të gjitha moshave nga dhjetëra vende të botës marrin pjesë çdo vit në ekspozitën ndërkombëtare të artit Lidice. Tema e Ekspozitës së 46-të ishte UJI. 29 967 vepra arti nga fëmijë prej 79 shteteve hynë në konkursin e këtij viti.

Attachments

handover of the diploma 707 KB JPG (Picture / Photo) 2019-01-03