česky  english  shqip 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Policia e Shtetit
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Presidenti i Policisë së Republikës Çeke Z. Jan Švejdar vizitoi Shqipërinë

Presidenti i Policisë së Republikës Çeke Z. Jan Švejdar vizitoi Shqipërinë më 7 - 9 qershor 2021. Temat e takimeve me përfaqësuesit shqiptarë të mbuluan mbi të gjitha bashkëpunimin gjatë sezonit turistik, punën e policëve çekë nën Frontex dhe asistencën për zbatimin e legjislacionit të BE-së.

Bashkëpunimi i policisë Çeke dhe asaj Shqiptare ka qenë në një nivel shumë të lartë. Temat kryesore të diskutimit gjatë takimit me Presidentin e Policisë Shqiptare Z. Ardi Veliu përfshinë bashkëpunimin gjatë sezonit turistik, bashkëpunimin e departamenteve të policisë rrugore, si dhe interesin e palës shqiptare për asistencë në lidhje me legjislacionin e BE-së. Policia shqiptare vlerësoi shumë punën e Policisë së Republikës Çeke nën Frontex në Shqipëri. Policët çekë janë ndër më të mirët.

 

Policie

Policie

Policie

Policie

 

Policie

Policie

Policie

Policie