česky  english  shqip 

Advanced search

Ndihma për zhvillim

Përfundon projekti humanitar i rindërtimit të shkollës fillore nëntë-vjeçare në Lalm!

thumb

Republika Çeke i dhuroi 400,000 EUR Shqipërisë për rindërtimin tërësor të shkollës së dëmtuar nga tërmeti. Projekti u përgatit dhe zbatua nga Ambasada e Republikës Çeke në Tiranë dhe bashkia e rrethit të Tiranës brenda 6 muajve. Shkolla u hap me… more ►

Lançohet projekti humanitar i rindërtimit të shkollës në Lalm!

thumb

Në prani të Kryetarit të Bashkisë së Tiranës Z. Erion Veliaj dhe Këshilltarit Tregtar të Ambasadës Z. Svatopluk Opěla, ka nisur rindërtimi i shkollës 9-vjecare në Lalm, Tiranë, e cila është financuar plotësisht nga Republika Çeke në kuadrin e… more ►

Ambasadori Çek Ludva dhe Kryetari i Bashkisë Tiranë inagurojnë këndin e ri të lojërave

thumb

Ambasadori i Çekisë Jaroslav Ludva, Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, dhe Ministrja e Shëndetësisë Znj. Ogerta Manastirlliu inaguruan më 5 tetor këndin e dytë të lojërave të ndërtuar me mbështetjen e Bashkëpunimit Çek për Zhvillim. more ►