česky  english  shqip 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Dy filma çekë në IHRFFA

Dy filma çekë do të jenë pjesë e edicionit të 17-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Akademinë Marubi që do të mbahet në Tiranë në datat 19-24 shtator 2022.

Filmi i parë Rene - I burgosuri i Lirisë, me regji të Helena Trestíková do të shfaqet të martën më 20 shtator 2022, në orën 19.30, në COD, në Kryeministri. Ndërsa ditën e premte, 23 shtator 2002, në ambientet e Akademisë Marubi në orën 17.00 do të shfaqet dokumentari “Si u bëra partizan”, me regji të Vera Lackovës.

Jeni të ftuar të vini dhe të shijoni këto filma. Hyrja është falas.

Dy filma çekë në IHRFFA

Dy filma çekë në IHRFFA