česky  english  shqip 

Advanced search

Informacion i Përgjithshëm – Linke

Faqja Zyrtare e Republikës Çeke dhe të tjera

Faqja Zyrtare e Republikës Çeke (Fakte Bazë, Sistemi Politik, Vendi dhe Populli, Historia, Kultura dhe Artet, Biznesi, Ekonomia, Tregtia e Jashtme, Informacion Turistik, Lajme, etj.)

www.czech.cz

Kërkime dhe Linke (Arte, Muzika, Qeveria, Informacion Turistik)

www.discoverczech.com

Festivali i Pranverës në Pragë – transmetimi i koncerteve në internet

thumb

Festivali Ndërkombëtar i Pranverës në Pragë feston këtë vit 75-vjetorin. Është festivali më i vjetër i muzikës klasike në Republikën Çeke. more ►

Java e Europës 2020

thumb

Java e Europës 2020 nderon anën më të mirë që situata e vështirë e këtyre ditëve ka nxjerrë në pah tek njerëzit: solidaritetin, forcën dhe qëndrueshmërinë. more ►

Një koncert i grupit muzikor çek Helix Trio më 7 maj 2020

thumb

Një koncert i grupit muzikor çek Helix Trio do të transmetohet ditën e enjte, më 7 maj 2020, në orën 20.00 more ►

Shkolla Verore e Studimeve Sllave në vitin 2020

Republika Çeke ofron dy bursa në kuadër të programit të Shkollës së Verës së Studimeve Sllave në vitin 2020. more ►