česky  english  shqip 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: DEU
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Java e Europës në Shqipëri 2021: Shkolla Fillore Lalm

Në kuadrin e Javës Europiane 2021 Ambasadori Jaroslav Ludva së bashku me përfaqësuesit e Delegacionit të BE-së  morën pjesë më 18 maj 2021 në festën e përgatitur nga mësuesit dhe nxënësit në shkollën fillore të rindërtuar rishtas në Lalm (pranë Tiranës).

Në nder të Republikës Çeke dhe Bashkimit Europian, shkolla prezantoi një program artistik me valle, këngë dhe poezi tradicionale shqiptare, si dhe u mbajtën fjalime që shprehnin shpresa të mëdha ndaj perspektivës së  pranimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Gjatë  eventit u nënvizua mirënjohja e shkollës për mbështetjen e marrë nga Republika Çeke e cila financoi projektin humanitar në vlerë prej 400 mijë EUR. Projekti përfshiu rindërtimin si dhe blerjen e pajisjeve të reja për këtë shkollë e cila u dëmtua rëndë nga tërmeti në vitin 2019.

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

 

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm

 

Shkolla Lalm

Shkolla Lalm