česky  english  shqip 

Advanced search

Lajme

Të gjitha intervistat për aplikantëtn për vizë/qëndrim afatgjatë mund të kryhen në gjuhën çeke ose angleze.
 

Në rast se aplikanti nuk flet asnjërën,  duhet të sigurojë për një përkthyes zyrtar;  lista është publikuar në Ministrinë e Drejtësisë së Republikës së Shqipërisë.  

Për një listë të përkthyesve zyrtarë klikoni këtu.

Rihapja e Pjesshme e Shërbimit të Vizave

thumb

Ambasada e Republikës Çeke në Tiranë ka rinisur pjesërisht shërbimet e vizave për qëllime të caktuara të udhëtimit. more ►

Udhëtimi për në Republikën Çeke

info_1

Rregullat dhe kushtet për hyrjen në territorin e Republikës Çeke dhe masat aktuale të karantinës more ►