english  日本語  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: © Velvyslanectví ČR v Tokiu
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Kurz vaření pro Japonsko-českou asociaci přátelství

Pro velký úspěch se 4. dubna 2018 konal další kurz vaření pod vedením šéfkuchaře Velvyslanectví České republiky v Japonsku pana Pavla Karpíška.
 

Cílem kurzu bylo opět přiblížit japonským přátelům českou kuchyni a vyzkoušet s nimi několik receptur za použití zdejších surovin.  Menu se odvíjelo od ještě doznívajících Velikonoc a zohledňovalo jaro a jeho svěžest. Všichni zúčastnění se podíleli na výrobě tyčinek z listového těsta, společně připravili vepřovou panenku se švestkovou omáčkou a šťouchanými brambory a jako dezert upekli velikonočního zajíčka.

Galerie


Kurz vaření 4.4.2018