english  česky  日本語 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: © Velvyslanectví ČR v Tokiu
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Kurzy vaření na Velvyslanectví České republiky v Tokiu pokračují

Ve dnech 10. a 12. července 2018 se na velvyslanectví uskutečnily další z řady kurzů vaření tradičních českých pokrmů.
 

O kulinářský zážitek měli zájem japonští blogeři, příznivci České republiky a studenti bohemistiky z Tokijské univerzity mezinárodních studií. Pod vedením zkušeného kuchaře pana Pavla Karpíška si měli možnost vyzkoušet přípravu českých buchet, jablečného závinu, hovězího guláše, bramboráků či smaženého sýru. S ohledem na pozitivní ohlasy věříme, že tento kurz nebyl posledním.

Galerie


Kurz vaření 10. a 12. 07. 2018