english  česky  日本語 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: © Velvyslanectví ČR v Tokiu
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Pan Carlo Capalbo, ředitel Pražského Mezinárodního maratonu, navštívil Velvyslanectví ČR v Tokiu

(Archivní článek, platnost skončena 25.03.2022 / 13:07.)

Dne 1. března 2019 navštívil Velvyslanectví ČR v Tokiu ředitel  Pražského mezinárodního maratonu pan Carlo Capalbo, aby zde představil aplikaci Run Czech, umožňující jejím uživatelům se virtuálně proběhnout českými uličkami. Tato aplikace je nyní dostupná i v japonském jazyce.
 

Pražský mezinárodní maraton a jeho ředitel Carlo Capalbo, Ital, jež si zamiloval Prahu tak, aby s ní spojil i svoje profesní působení zde, jsou fenomény, a to nejenom ve světě běžeckém. 

Každoročního maratonu v Praze, ale i třeba v Karlových Varech, Olomouci, Českých Budějovicích nebo Ústí nad Labem se účastní tisíce běžců, českých i zahraničních, a japonští běžci a běžkyně jsou mezi nimi! Pro ty, kdo nemohou přijet sami do České republiky, je zde nyní aplikace Run Czech, jejíž prostřednictvím si lze zaběhat v pražských uličkách nebo i na jiných zajímavých místech České republiky. Běh je reálný, simulace Prahy a ostatních českých měst virtuální. 

Pan Carlo Capalbo v době jeho pobytu v Japonsku se rovněž aktivně účastnil Mezinárodního maratonu v Tokiu, který se letos běžel v neděli dne 3. března.

 

Více informací lze získat na: https://www.runczech.com/

přílohy

RunCzech Application 152 KB PDF (Acrobat dokument) 7.3.2019