english  česky  日本語 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: ©Velvyslanectví České republiky v Tokiu
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Rychlostní kanoistika 2019 – testovací závod na LOH A LPH 2020 v Tokiu

Ve dnech 12. – 15. září 2019 se do Tokia vypravil tým českých rychlostních kanoistů. Během poměrně krátké podzimní návštěvy Japonska stihl tým úspěšných českých sportovců vyzkoušet trať vybudovanou pro Letní olympijské hry 2020 v Tokiu, navštívit místní základní školu i České velvyslanectví.
 

Na vodním kanálu Sea Forest Water Way se konaly testovací závody v rychlostní kanoistice, o kterých informoval i deník iDNES. Reprezentaci za Českou republiku  výborně zajistili Josef Dostál, Radek Šlouf, Jakub Zavřel a Martin Fuksa  v doprovodu trenérů Karla Leštiny, Petra Fuksy a Pavla Hottmara.

 

Svůj program sportovci obohatili o návštěvu zastupitelského úřadu ČR v Tokiu, kde pohovořili s velvyslancem Martinem Tomčem a dalšími diplomaty o plánech a sportovních cílech na LOH 2020. V základní škole  Toyko Jogakkan naši sportovci společně s konzulkou paní Monikou Dobiášovou  důstojně reprezentovali Českou republiku a kromě sportovních her různých disciplin zde proběhla i živá diskuze s žákyněmi. Nutno podotknout, že se jim čeští sportovci velmi líbili.

Návštěva Velvyslanectví ČR v Tokiu

Návštěva Velvyslanectví ČR v Tokiu

Galerie


Czech canoeists team in Tokyo