english  česky  日本語 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Czech Week Online 2020

Velvyslanectví ČR v Tokiu ve spolupráci s agenturami CzechTourism, CzechTrade a České centrum v rámci projektu na podporu ekonomické diplomacie (PROPED) pořádá v týdnu od 26. – 30. října 2020 sérii online přednášek, koncertů a business prezentací s názvem Czech Week online.
 

Český festival, který v Tokiu od roku 2016 každoročně organizuje Velvyslanectví ČR společně s agenturami CzechTourism, CzechTrade a Českým centrem, musel být z důvodů pandemie viru Covid-19 zrušen.

Logo 100. výročí navázání diplomatických vztahů s Japonskem

Logo 100. výročí navázání diplomatických vztahů s Japonskem

Festival v minulém roce přilákal úctyhodných 20 000 návštěvníků, a proto jsme ani letos nechtěli příznivce České republiky v Japonsku zklamat a rozhodli jsme se přesunout festival na platformu YouTube ve formátu týdenního programu online přednášek o české kultuře a historii či turistických a obchodních prezentací, ve kterých budou mít možnost se prezentovat i firmy, které v Japonsku působí nebo se na tento trh snaží dostat. Diváci se mohou také těšit na jazzový koncert nebo záznam loutkového divadla.

Czech Week Online bude probíhat od pondělí 26. října do pátku 30. října 2020. Plynule na něj naváže Český festival v Kansai, jehož druhý ročník proběhne o víkendu 31. října a 1. listopadu 2020 ve městě Sakai.

Projekt je součástí oslav 100. výročí od navázání diplomatických vztahů mezi Českou republikou a Japonskem.

Oficiální YouTube kanál České republiky Japonsku: https://www.youtube.com/CzechRepublic_JP

Oficiální stránka akce: https://czechrepublic.jp/czechweek/czechweekonline/

Facebook event:

Festival proběhne za finanční podpory Suntory Beer a ZONER L.L.C.